Om oss

Hvem vi er, hva vi driver med og hvor.

Vi er 3 ansatte alt etter aktiviteten, vi bygger hus, hytter, garasjer og naust. Betong, støpearbeid og stillas arbeid. Valderøy, Giske, Ålesund, Sula, Skodje, Haram.

Vår Historie

Nordstrand Bygg ble etablert

Ronald Nordstrand etablerte Nordstrand bygg som et enkeltmannsforetak. På denne tiden bygde vi en del hus og utførte div. rehabiliterings jobber.

Nordstrand Bygg1 AS ble etablert

Bare avbrutt av et 3-4 års engasjement som byggingeniør i et ferdighus firma etablerte Ronald Nordstrand Nordstrand Bygg1 AS.

Leverandør av Moderne Funkis Hus

Etter å ha bygget tradisonelle hus i lengre tid, har vi nå startet med Moderne hus. Etterspørselen etter slike hus har vært stor den siste tida, så tiden var moden for det nå.

Ansatte

Ronald Nordstrand

Bygg Ingeniør/ Tømrer, 30 års erfaring. Tegning, kalkulasjon, byggeledelse.

Vi søker folk

Vi søker Selger.

Vi søker folk

Vi søker Tømrer.

Vi søker folk

Vi søker Tømrere for øyeblikkelig ansettelse, send CV på post@nordstrandbygg.no

Våre verdier

  • Fornøyd kunde

    Vi gjør vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd, kunden er alltid i trygge hender hos oss. Vi står på hver dag for at du skal bli fornøyd.

  • Miljø vennlig drift

    Med vår husproduksjon som er effektiv og miljøvennlig sparer vi miljøet for unødig belastning. Precut er en effektiv måte å bygge på.

  • Ta vare på våre tilsette

    Vi sørger for at våre tilsette får sine lovpålagte sosiale rettigheter. Vi sørger også for å ha et inkluderende miljø hos oss.

standarder

Norsk standard

Våre hus er levert etter Norsk byggestandard, prekutt- hus er av høy kvalitet. Ringmurer og betong arbeid er også dimensjonert og utført i henhold til Norsk standard.

kompetanse

Nordstrand Bygg1 AS innehar sentral godkjenning som viser at vi har kompetanse, erfaring og systemer som er tilpasset vår aktivitet. godkjenningen viser også at vi driver seriøst og lovlydig.

Ronald Nordstrand, Daglig leder

I tillegg til daglig leder er jeg også faglig leder med Byggteknisk utdanning, Grunnkurs i Plan og bygningsrett, kurs i byggesøknad for hus fra Norges Byggskole, kurs i kalkulasjon og stillaskurs. Utover dette så får vi faglig påfyll fra leverandører og produsenter.

Ronald Nordstrand