Hva vi utfører

Bygging av hus og annet Tømrerarbeid..

Vi leverer prekuttet Minimalistiske moderne Funkis hus, og har et stort utvalg. Kom innom og se alle våre hus. Tilbygg og påbygg, garasjer og naust, send oss forespørsel på pris.

Taktekking,Tegl,Skifer, Stål, Sveisepapp.

Vi har gode priser på alle slags tak, vi utfører takarbeid til konkurranse dyktige priser og kvalitet. Vi har utført mye takarbeid her ute ved kysten, og vet hva som skal til, ta kontakt for pris.

Stillas arbeid, eget bruk og utleie.

Vi leverer og utfører stillas arbeid. Vi har godt kvalifiserte medarbeidere med stillaskurs og lang fartstid. Vi kan få til det meste selv om noe kan være mer krevende, kontakt oss for pris.

Utvalgte Tjenester

Hus til konkurranse dyktige priser.

Vi leverer og bygger Hus på hele Sunnmøre,Ålesund,Giske,Haram,Ørskog, Skodje,Vestnes,UlsteinvikHareid,Sula, Ellingsøy,Valderøy,Vigra,Godøy,Lepsøy, Fosnavåg,Herøy. Vi leverer ditt drømme hus, konkurranse dyktige priser.

Salg og utleie av Stillas til konkuranse dyktige priser.

Vi er forhandler av et Tysk produsert kvalitets stillas, stillaset er lett stillas produsert av Altrad Plettac assco, og er av typen Plettac SL 70. Vi driver også med utleie av samme type stillas med priser fra kr.95 pr/ m2 inkl. mva.

Kontakt oss på kontakt skjema eller e-post.

Vi leverer Moderne Minimalistiske Funkis hus, Og kan levere dette i Kommunene Giske Haram Skodje Ørskog Vestnes Sykkylven Stranda Stordal Norddal Rauma Ørsta Volda Vanylven Sande Herøy Ulstein Hareid Sula Ålesund.

Vi setter vår ære
i arbeidet vi utfører!

Vi sørger til en hver tid for å ha de best kvalifiserte arbeiderne i markedet til jobben som skal utføres. Vi setter effektivitet, kvalitet og fornøyde kunder høyt hos oss. Vårt kvalitetssystem fra Holte prosjekter sikrer at bedriften følger HMS og KS systemer som igjen sikrer et sluttprodukt til kunden som er i henhold til dagens standarder.